Tα workshops Feel Taste Learn, διοργανώθηκαν από τον Νοέμβριο του 2017 έως τον Φεβρουάριο του 2018, για την εταιρία Coca Cola 3E. Τα παρακολούθησαν πωλητές και επαγγελματίες του χώρου και είχαν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους για συγκεκριμένα αποστάγματα, μέσα από μία σεμιναριακή ομπρέλα, που δημιουργήθηκε από το The Tasters Club. Εισηγητής των workshops ο Δημήτρης Μανωλάκος (Food & Beverage Manager Grand Resort Lagonissi και Educator Vocational Training Institutes XINI). Μέσα από τη διαδικασία του Feel Taste Learn οδηγήσαμε τους συμμετέχοντες στην αποκρυπτογράφηση των αποσταγμάτων, στην κατανόησή τους και θα καταλήξαμε σε χρήσιμα συμπεράσματα για την χρήση και την τοποθέτησή τους σε σχετικούς χώρους.
Συνοπτικά το workshop περιελάμβανε:
- Αρχές απόσταξης (whisky, vodka, rum)
- Παρουσίαση των προϊόντων
- Γευσιγνωσία Snow Leopard, Naked Grouse, Cutty Sark Prohibition, Glenrothes Select Reserve, Macallan Amber, Highland Park 12 yo, Brugal 1888
- Τοποθέτηση προϊόντων
Συνολικά επισκεφτήκαμε 3 πόλεις και διοργανώσαμε 5 workshops. Σε όλους δώθηκαν αναμνηστικά ημερολόγια και διπλώματα. Το Feel Taste Learn και με τον τρόπο που διοργανώθηκε από το The Tasters Club και την Coca Cola 3E, σε συνδιασμό με την εμπειρία, τις γνώσεις και τη μεταδοτικότητα του εισηγητή Δημήτρη Μανωλάκου, βοήθησε τους επαγγελματίες που συμμετείχαν, να αποκτήσουν καλύτερη άποψη για τα προϊόντα, να μπορούν να ενημερώνουν καλύτερα αλλά και να πείθουν.