SOLD OUT. THANK YOU
Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου
Kάθε Δεκέμβριο το The Tasters Club διοργανώνει μια εορταστική Tasting Day. Μια βραδιά με χριστουγεννιάτικη διάθεση και whisky. Έτσι και φέτος θα διοργανώσουμε ένα χριστουγεννιάτικο δείπνο, γεμάτο καπνό και θάλασσα. Ένα Head To The Tail Menu, όπου το κάθε πιάτο θα συνοδεύεται από μια διαφορετική εμφιάλωση Talisker. Η φιλοσοφία Head To The Tail, προσφέρει μια διαφορετική γαστρονομική προσέγγιση για το φρέσκο ψάρι. Είναι ένας τρόπος να τιμήσουμε το εξαιρετικό ακατέργαστο συστατικό, να το αντιμετωπίσουμε με σεβασμό και μεράκι και να το μετατρέψουμε σε μια ιστορία πολλών απολαυστικών κεφαλαίων.
Το Head To The Tail, διαιρεί το ψάρι, και παρουσιάζει το κάθε μέρος του με διαφορετική συνταγή, σαν μία θεατρική παράσταση που λαμβάνει χώρα στο τραπέζι των συνδαιτυμόνων. Όλη αυτή η διαδικασία απαιτεί υψηλού επιπέδου τεχνική και δεξιοτεχνία στο φιλετάρισμα και στη διαχείριση μιας πολύ ευαίσθητης πρώτης ύλης όπως είναι το ψάρι, στοιχεία τα οποία διαθέτει στο έπακρο η ομάδα της κουζίνας του Blue Fish και ο σεφ Γιώργος Οικονομίδης. Κάθε κοπή συνδιάζεται με ένα διαφορετικό Talisker. Οι θαλασσινές και καπνιστές νότες των Talisker ταιριάζουν απόλυτα με τα πιάτα του Head To The Tail, αλλά και το εορταστικό κλίμα, μεταφέροντάς μας από τον κόλπο της Βουλιαγμένης στις απόκρημνες ακτές και τις άγριες καταιγίδες του Isle of Skye. Ένα ουίσκι που αγαπάμε γιατί είναι άγριο αλλά και εκλεπτυσμένο μαζί.