Top
 

CHRISTMAS DINNER MADE BY THE SEA with TALISKER

Talisker christmas whisky dinner

SOLD OUT. THANK YOU

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου

Kάθε Δεκέμβριο το The Tasters Club διοργανώνει μια εορταστική Tasting Day. Μια βραδιά με χριστουγεννιάτικη διάθεση και whisky. Έτσι και φέτος θα διοργανώσουμε ένα χριστουγεννιάτικο δείπνο, γεμάτο καπνό και θάλασσα. Ένα Head To The Tail Menu, όπου το κάθε πιάτο θα συνοδεύεται από μια διαφορετική εμφιάλωση Talisker. Η φιλοσοφία Head To The Tail, προσφέρει μια διαφορετική γαστρονομική προσέγγιση για το φρέσκο ψάρι. Είναι ένας τρόπος να τιμήσουμε το εξαιρετικό ακατέργαστο συστατικό, να το αντιμετωπίσουμε με σεβασμό και μεράκι και να το μετατρέψουμε σε μια ιστορία πολλών απολαυστικών κεφαλαίων. 

Το Head To The Tail, διαιρεί το ψάρι, και παρουσιάζει το κάθε μέρος του με διαφορετική συνταγή, σαν μία θεατρική παράσταση που λαμβάνει χώρα στο τραπέζι των συνδαιτυμόνων. Όλη αυτή η διαδικασία απαιτεί υψηλού επιπέδου τεχνική και δεξιοτεχνία στο φιλετάρισμα και στη διαχείριση μιας πολύ ευαίσθητης πρώτης ύλης όπως είναι το ψάρι, στοιχεία τα οποία διαθέτει στο έπακρο η ομάδα της κουζίνας του Blue Fish και ο σεφ Γιώργος Οικονομίδης. Κάθε κοπή συνδιάζεται με ένα διαφορετικό Talisker. Οι θαλασσινές και καπνιστές νότες των Talisker ταιριάζουν απόλυτα με τα πιάτα του Head To The Tail, αλλά και το εορταστικό κλίμα, μεταφέροντάς μας από τον κόλπο της Βουλιαγμένης στις απόκρημνες ακτές και τις άγριες καταιγίδες του Isle of Skye. Ένα ουίσκι που αγαπάμε γιατί είναι άγριο αλλά και εκλεπτυσμένο μαζί.

MENU

Welcome Talisker Cocktail

Πιάτο 1
με Talisker Skye 45,8%

Μαγιάτικο | Sashimi grade Sakū
ελαφρά καψαλισμένο φιλέτο μαγιάτικο, aquachile, yuzu koshō

Κρίταμο – Τοματίνι
τοματίνια Κρήτης, Παριανό κρίταμο, ξυνομυζήθρα, παξιμάδι

Πιάτο 2
με Talisker Storm 45,8%

Μυλοκόπι | Kama-Toro
φτερούγα μυλοκόπι, μανιτάρια nameko τουρσί, μαγιονέζα με harissa και αβοκάντο

Πιάτο 3
με Talisker 15 yo Special Releases 2019 57,3%

Βλάχος | Noten
κολάρο βλάχου, πιλάφι, ζωμός παλαμίδας, κατίκι Δομοκού και γραβιέρα Κρήτης

Πιάτο 4
με Talisker 18 yo 45,8%

Μυλοκόπι | Sekami 
φιλέτο μυλοκόπι, φρικασέ μαρούλι και σπανάκι αυγολέμονο 

Πιάτο 5
με Talisker 25 yo 45,8%

Σφυρίδα | Seshimo
ψητή ουρά σφυρίδας στη robata με σελινόριζα και χόρτα 

Επιδόρπιο

μπαβαρουάζ μελιού με γιαούρτι, μανιτάρια shiitake, γλυκό του κουταλιού και μπισκότο θυμάρι

ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ…
ένας τυχερός από τους συμμετέχοντες στο Talisker Christmas Dinner, θα κερδίσει το whisky των εορτών, ενώ όλοι θα πάρουν αναμνηστικά δώρα.

Ευχαριστούμε πολύ την εταιρία Diageo Hellas για την πολύτιμη βοήθειά της.


ΜΕΤΡΑ COVID
Σύμφωνα με τα νέα μέτρα για τους χώρους εστίασης, για να πάρετε μέρος στην εκδήλωση θα πρέπει να είστε εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες (έως 6 μήνες από τη διάγνωση). Έλεγχος βεβαίωσης εμβολιασμού ή νόσησης και έλεγχος ταυτοπροσωπίας θα γίνεται στην είσοδο με την εφαρμογή covid free app.

The Tasters Club Talisker Christmas whisky dinner Blue Fish restaurant

Το event θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου στο Blue Fish, Λ. Ποσειδώνος 4, Βουλιαγμένη

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: 8.30 μμ | ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 9.00 μμ

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: €100 (ανά άτομο, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ : SOLD OUT


Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας, θα πρέπει να έχετε κάνει την κατάθεση εντός 1 ημέρας στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς (αναγράφοντας στη μεταφορά το όνομά σας) ή στο PayPal.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΕΘΝΙΚΗ: GR4401100950000009561360448

ALPHA: GR4001402190219002101027528

ΠΕΙΡΑIΩΣ: GR6501717300006730141904582

EUROBANK: GR9502602860000160200338014

(Δικαιούχος λογαριασμών Ιωάννης Μηλιώνης)

ή

PayPal