Top
 

TASTING DAY #52 • ART OF BLENDS – BLENDED MALTS

The Tasters Club Tasting Day 52 Art of Blends Blended Malts

SOLD OUT

Τετάρτη 19 Μαΐου

14 μήνες μετά την τελευταία Tasting Day με φυσική παρουσία, ήρθε η ώρα να ξαναβρεθούμε έξω. Το πρώτο physical event μετά από τόσο καιρό είναι το Art of Blends, που επανέρχεται με 4 blended malt whiskies, τα γνωστά στο παρελθόν vatted malts ή pure malts. H Tasting Day #52 θα γίνει στο Green Rose Beer-Restaurant. Είναι η πρώτη από μια σειρά θεματικών γευσιγνωσιών με blended whiskies και λόγω των συνθηκών reunion θα θέλαμε αυτή η βραδιά να κρατήσει λίγο παραπάνω!

Θα δοκιμάσουμε

Chivas Regal – Ultis 40%

Το 1ο blended malt του Οίκου Chivas. Αποτελείται από 5 single malts ως φόρο τιμής στους 5 Master Blenders από το 1909. Allt-á-Bhainne, Braeval, Longmorn, Strathisla και Tormore.

Compass Box – The Story of the Spaniard 43%

Ένα blend από Highland και Speyside whiskies, όπου το 48% παλαίωσε σε ex-sherry casks και ένα 25% σε ex-Spanish red wine casks. Στα βαρέλια κρασιού παλαιώνει Teaninich.

Douglas Laing – Scallywag The Green Welly Shop 48%

1 από τα 300 μπουκάλια της special αυτής εμφιάλωσης Scallywag για το μαγαζί Green Welly Stop. Αποκλειστικά Speyside blend, που περιέχει Mortlach, Macallan και Glenrothes.

Diageo – Collectivum XXVIIΙ 57,3%

Ένα blend από τα 28 εν ενεργεία single malt αποστακτήρια της Diageo (XXVIII=28) και το πρώτο blended malt στο Special Release lineup . Auchroisk, Benrinnes, Blair Athol, Caol Ila, Cardhu, Clynelish, Cragganmore, Dailuaine, Dalwhinnie, Dufftown, Glendullan, Glen Elgin, Glenkinchie, Glenlossie, Glen Ord, Glen Spey, Inchgower, Knockando, Lagavulin, Linkwood, Mannochmore, Mortlach, Oban, Roseisle, Royal Lochnagar, Strathmill, Talisker and Teaninich.

Μετά το τέλος της γευσιγνωσίας θα σερβιριστούν ποικιλίες κρεάτων με ένα beer pint για τον καθένα και επιπλέον Copper Dog Speyside Blended Malt Scotch Whisky.

green rose pub meet plate
green rose pub
green rose pub

Το Green Rose διανύει τον 9ο χρόνο λειτουργίας του. Ξεκίνησε το 2011 και πρόκειται για μια σύγχρονη μπυραρία – εστιατόριο με ιρλανδέζικο ύφος, που φημίζεται για τη φιλοξενία και την εξειδίκευση στο κομμάτι της μπίρας, με 17 κάνουλες από εγχώρια και ξένα ζυθοποιεία και περισσότερες από 80 επιλογές ετικετών. Ο σεφ και η ομάδα του προσφέρουν πεντανόστιμες ποικιλίες κρεατικών αλλά και δημιουργικά πιάτα που ταιριάζουν ιδανικά με κάθε μπίρα ή ένα από τα πολλά ουίσκι που διαθέτει. Όλα αυτά με ρυθμούς classic rock, Blues και Funky soul.

Την παρουσίαση θα κάνει ο Γιάννης Μηλιώνης.

Ευχαριστούμε τις εταιρίες Diageo, Pernod Ricard και The Sky Spirits για την πολύτιμη βοήθειά τους.

ΜΕΤΡΑ COVID

Παρακαλούμε πολύ να προσέλθετε με μάσκες και να έχετε κάνει self test πριν την αναχώρηση από το σπίτι σας. Το κάθε ουίσκι θα βρίσκεται σε μικρό ατομικό μπουκαλάκι, για να το σερβίρετε μόνοι σας.

The Tasters Club Tasting Day 52 Art of Blends Blended Malts

Το event θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Μαΐου στο Green Rose Beer-Restaurant, Αιμιλίου Βεάκη 72, Περιστέρι

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: 7.30 μμ • ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 8.00 μμ

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ €50 (ανά άτομο, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ : SOLD OUT

 


Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας, θα πρέπει να έχετε κάνει την κατάθεση εντός 1 ημέρας στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς (αναγράφοντας στη μεταφορά το όνομά σας) ή στο PayPal.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΕΘΝΙΚΗ: GR4401100950000009561360448

ALPHA: GR4001402190219002101027528

ΠΕΙΡΑIΩΣ: GR6501717300006730141904582

EUROBANK: GR9502602860000160200338014

(Δικαιούχος λογαριασμών Ιωάννης Μηλιώνης)

ή

PayPal