NEWS BOARD

Από 19 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου το The Tasters Club και το blog The Likker ταξίδεψε στην Σκωτία για ένα μοναδικό Whisky Journey.

Στις 19-21 Μαϊου το The Tasters Club διοργάνωσε στο Costa Navarino το Whiskey Trail.

Στις 10 Απριλίου The Tasters Club, σε συνεργασία με την εταιρία Pernod Ricard Hellas, διοργάνωσε την επίσημη παρουσίαση στην Ελλάδα του Four Roses Small Batch Bourbon.

Top
 

Το The Tasters Club είναι μια ομάδα που διοργανώνει events γευσιγνωσίας για τους λάτρεις του καλού αποστάγματος, αλλά και για όσους ενδιαφέρονται να κάνουν το επόμενο βήμα στη γευστική τους αναζήτηση, εξερευνώντας νέες γι’ αυτούς γεύσεις και εμφιαλώσεις.

Από τον καρπό στο γυαλί, κάθε απόσταγμα είναι ένα ταξίδι αφοσίωσης και πάθους και μια λεπτή ισορροπία τέχνης και επιστήμης. Εμείς στο The Tasters Club θέλουμε να εξερευνήσουμε τη διαδρομή κάθε αποστάγματος, με τρόπους, που συνδιάζουν τη γνώση με τη διασκέδαση.

Η μεταφορά της γνώσης έχει αποδειχθεί ότι είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να μάθουμε τα μυστικά ενός αποστάγματος. Υπό την καθοδήγηση ενός connoisseur, πιστεύουμε ότι είναι ο πιο σωστός τρόπος για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Το The Tasters Club θέλουμε να είναι το μέρος που θα συναντηθούν όσοι από εμάς είτε ξεκίνησαν αντίστοιχα ταξίδια στο παρελθόν, ή όσοι θα ήθελαν να ξεκινήσουν μαζί μας μια γευστική αναζήτηση.

Εκτός από τα διάφορα events γευσιγνωσίας που διοργανώνουμε για τα μέλη μας ή όποιον επιπλέον ενδιαφέρεται, έχουμε τη δυνατότητα διοργάνωσης privé εκδηλώσεων, είτε θέλει κάποιος να δοκιμάσει κάτι ιδιαίτερο ή να ζήσει την εμπειρία μιας γευσιγνωσίας ιδιωτικά με καλεσμένους.

Το The Tasters Club έχει επίσης τη δυνατότητα διοργάνωσης προωθητικών εκδηλώσεων για ποτά ή σχετικά προϊόντα, είτε πρόκειτε για μία γευστική δοκιμή, ένα σεμινάριο ή απλά ένα happening. Το The Tasters Club προσφέρει premium υπηρεσίες, και παράλληλα την καλύτερη δυνατή προώθηση των προϊόντων σε ένα στοχευμένο κοινό, τόσο μέσα
από την επικοινωνία με τα μέλη του, όσο και από το blog του The Likker.

Πιστεύουμε στην δοκιμή νέων γεύσεων και τι μπορούμε να μάθουμε γι’ αυτές. Ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να έχουμε μαζί μας κι άλλα ανήσυχα πνεύματα και άλλους ομοϊδεάτες, λάτρεις της σπονδής, της γεύσης και των αρωμάτων. Πρόκειται για διεύρυνση του γευστικού οριζόντα και της ποιότητας, όχι της ποσότητας.

mkdf-team-image

Yiannis Milionis

Founder
mkdf-team-image

VASILIKI CHRISOVITISOTI

Co-Founder / Creative Director
mkdf-team-image

PETROS CHARIZOPOULOS

Whisky Expert
mkdf-team-image

JOHN STAVROULAKIS

Event Coordinator